fbpx

ΦΤΙΑΞΕ SITE ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ WORDPRESS

Παρακάτω θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να γίνεις ένας entry web designer

Πολλές φορές η κατασκευή ενός site μπορεί να γίνει ένας πραγματικός πονοκέφαλος. Οι εταιρίες που αναλαμβάνουν την κατασκευή ιστοσελίδων είναι πολλές…πάρα πολλές, και δυστυχώς δεν είναι όλες αξιόπιστες. Γεγονός που καθιστά την εύρεση του σωστού συνεργάτη εξαιρετικά δύσκολη -και συχνά κοστοβόρα- διαδικασία.

Ακόμα και αν βρεθεί το αξιόπιστο web agency να αναλάβει το project μας, είναι πιθανό το κόστος για τις υπηρεσίες του να είναι απαγορευτικό για το badget μας.

Ή ακόμα, μπορεί το τελικό αποτέλεσμα της δουλείας, δηλαδή το πως φαίνεται και λειτουργεί η σελίδα μας, να μην είναι όπως το είχαμε φανταστεί. Φαινόμενο που είναι αρκετά συχνό, αφού το γούστο και η οπτική γωνία είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και μοναδικό.

Αν λοιπόν αυτό που θέλετε είναι να φτιάξετε μια ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας το wordpress, να έχετε το ελάχιστο κόστος και η εμφανισή του να αντανακλά το δικό σας προσωπικό γούστο, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος.

Σε ποιους απευθύνεται.

Αν έχεις άποψη και διάθεση

Αν θέλεις να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην εμφάνιση της διαδικτυακής σου παρουσίας. Αν έχεις άποψη και δεν φοβάσαι να την εκφράσεις. Αν έχεις χρόνο και διάθεση να προσπαθήσεις, να πειραματιστείς και να εκφραστείς.

Αν έχεις περιορισμένο budget

Είναι η πιο οικονομική λύση, και μπορεί να φέρει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Εσύ θα χρεωθείς μόνο το hosting του site σου. Την εγκατάσταση του wordpress και των απαραίτητων εργαλείων θα την αναλάβουμε εμείς. Βρες το όνομα που θες να έχει το site σου και μπορείς να ξεκινήσεις την κατασκευή του.

Αν είσαι επίδοξος web designer

Αν νομίζεις ότι το web design σου ταιριάζει και θα ήθελες να αποκτήσεις δεξιότητες κατασκευής ιστοσελίδων με wordpress, πιθανόν αυτό είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης. Θα έχεις όλα τα εργαλεία ώστε να μπορέσεις να πειραματιστείς και να μάθεις.

Τι σας παρέχουμε

ΣΤΗΣΙΜΟ HOSTING

Αρχικά θα στήσουμε και θα διαμορφώσουμε το hosting πακέτο σας, οπού εκεί θα ”πατήσει” το νέο σας site. Επίσης θα γίνουν βελτιστοποιήσεις για την ασφάλεια και την ταχύτητα του server.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WORDPRESS

Θα εγκαταστήσουμε για εσάς την πιο πρόσφατη έκδοση του wordpress. Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την σωστή λειτουργία του, και θα εγκαταστήσουμε ένα ελαφρύ, ”γρήγορο” και εύκολο θέμα, ώστε να μην έχετε καμία δυσκολία να του δώσετε την μορφή που θέλετε.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ-ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ

Θα εγκαταστήσουμε για εσάς τα απαραίτητα εργαλεία και πρόσθετα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ, να προσθέσετε την σελίδα των υπηρεσιών σας, σελίδα επικοινωνίας, να δειγματίσετε τα προιόντα σας κτλ. Επίσης θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαμορφώσετε οποιοδήποτε στοιχείο της ιστοσελίδας σας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Είναι πιθανόν κατά την διάρκεια του όλου εγχειρήματος να έρθετε αντιμέτωπος με κάποια δυσκολία ή κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε να είστε ήσυχοι. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία. Επίσης θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαμορφώσετε οποιοδήποτε στοιχείο της ιστοσελίδας σας.

Τι θα χρειαστείτε

ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ

Θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το λειτουργικό του υπολογιστή μπορεί να είναι windows ή mac. Δεν έχει καμία διαφορά.

DOMAIN NAME

Η αλλιώς, όνομα-διεύθυνση για την ιστοσελίδα σας, πχ. www.mysite.gr Το κόστος ενός domain είναι 25€ και έχει διάρκεια 2 χρόνια. Εμείς σας προτείνουμε να το προμηθευτείτε από την TOPHOST. Αν δεν γνωρίζεται την διαδικασία να κατοχυρώσετε ένα domain name, μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να σας φτιάξουμε εμείς ένα domain, εντελώς δωρεάν που θα έχει την εξής μορφή ”www.mysite.axionseo.gr”

HOSTING

Αυτό θα είναι το βασικό σας έξοδο, το οποίο δυστυχώς είναι και αναγκαίο. Το hosting εκτός από αναγκαίο είναι και ιδιαίτερης σημασίας. Αλλά ας δούμε τι είναι το hosting. Με απλά λόγια είναι ο σκληρός δίσκος όπου εκεί θα είναι αποθηκευμένο το site σας. Όσο πιο ποιοτικός αυτός ο δίσκος, τόσο πιο γρήγορα θα ανοίγει η σελίδα σας Εμείς σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό πακέτο hosting με κορυφαία χαρακτηριστικά σε επεξεργαστική ισχύ και μνήμη, με ssd δίσκο, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και θα σας εξασφαλίσει κορυφαίες ταχύτητες. Το κόστος του βασικού πακέτου hosting είναι 70€ ετησίως και σας δίνει 2 gb χώρο και απεριόριστο traffic. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτός ο χώρος είναι υπεραρκετός ,αλλά αν υπάρξει ανάγκη, δίνεται η δυνατότητα επέκτασης.

ΧΡΟΝΟ-ΔΙΑΘΕΣΗ-ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Αφού έχετε ολοκληρώσει όλες τις προηγούμενες απαιτήσεις, είστε πλέον έτοιμοι να ξεκινήσετε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας. Εξοπλιστείτε με καλή διάθεση, φαντασία και δημιουργικότητα και κάντε ακόμα και τον καλύτερο web designer να τρίβει τα μάτια του.

Φτιάξε SITE μόνος σου ΔΩΡΕΑΝ

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

Η εκπαίδευσή σας για να φτιάξετε μόνος σας την ιστοσελίδα σας θα χωριστεί σε 2 βασικές κατηγορίες:

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

Ακολουθεί μία σειρά από βιντεάκια που έχω δημιουργήσει, ώστε να γίνει η εκπαίδευσή σας, όσον το δυνατόν, ευκολότερη.

Καλή επιτυχία.

Και ας συνεχίσουμε με το elementor

Πολύ σύντομα θα ανεβάσω ένα βιντεάκι σχετικά με την χρήση του elementor.Πως δημιουργούμε σελίδες, headers, footers κτλ.

Μέχρι όμως να βρω χρόνο για το φτιάξω, αφήνω εδώ ένα tutorial για το elementor, από το επίσημο κανάλι του στο youtube.

Απολαύστε το, και για όποιες απορίες ή δυσκολίες συναντήσετε, μην διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα.