ESHOP WORDPRESS - WOOCOMMERCE 2020-2021

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕ WORDPRESS ΚΑΙ WOOCOMMERCE, Η ΠΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Τι είναι το e-shop / ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η διαδικασία αγοράς και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο, μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Και αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, διότι επιτρέπει στα καταστήματα λιανικής να εξυπηρετούν καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες -η αγορά των προϊόντων γίνεται ηλεκτρονικά πολύ πιο εύκολα- αλλά και να βρουν εντελώς νέα ακροατήρια – ανθρώπους που δεν θα τους έβλεπαν ποτέ στο φυσικό τους κατάστημα-.

Όπως κάθε ψηφιακή τεχνολογία, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει εξελιχθεί με τα χρόνια και συνεχίζει σε γοργούς ρυθμούς. Καθώς το διαδίκτυο έγινε πιο προσιτό και διευρυνόμενο, το ηλεκτρονικό εμπόριο αυξήθηκε, και πλέον ο κάθε επιχειρηματίας που θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις του, μπορεί να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία.

Εάν θέλεις να φτιάξεις το δικό σου eshop με wordpress και woocommerce τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος.

eshop WOOCOMMERCE WORDPRESS

Τα πλεονεκτήματα του ESHOP

 • Διαθέσιμο 24/7

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα επιτρέπουν στους αγοραστές να αναζητούν τα προϊόντα σας και να λαμβάνουν αποφάσεις αγοράς οποιαδήποτε στιγμή, ημέρα ή νύχτα. Αυτό διευκολύνει τις αγορές τους και αυτή η ευκολία είναι ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 • Διεύρυνση πελατολογίου

Με ένα φυσικό κατάστημα, περιορίζεστε στην πώληση σε καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή σας. Οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου σας επιτρέπουν να ανοίγετε τις πόρτες σας σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γεγονός που επεκτείνει σημαντικά την πελατειακή σας βάση και μπορεί να αυξήσει τα έσοδά σας.

 • Παρακολούθηση

Δεν μπορείτε να παρακολουθείτε πόσο συχνά έρχεται ένας καταναλωτής στο κατάστημα σας και βλέπει ή δοκιμάζει ένα προιόν προτού προβεί στην αγορά του. Ωστόσο, όταν ανοίγετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε κλικ του πελάτη σας, ώστε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της διαδικασίας αγοράς.

woocommerce

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WOOCOMMERCE

Το Woocommerce είναι ένα πρόσθετο του WordPress.

Αυτό λοιπόν το πρόσθετο, μετατρέπει το WordPress, από ένα κλασικό blog cms σε ένα καταπληκτικό eshop με απεριόριστες δυνατότητες.

Ένα eshop που κερδίζει καθημερινά τις καρδιές τόσο των προγραμματιστών, όσο και των κατόχων επιχειρήσεων, για τις λειτουργίες του, για την ευελιξία του, για την πληθώρα δωρεάν πρόσθετων, και για πολλούς άλλους λόγους.

Κατασκευάζουμε λοιπόν eshop με WordPress και Woocommerce γιατί:

 • Eίναι πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα (open source) και είναι απαλλαγμένο από εμπορικούς περιορισμούς, κάτι που σημαίνει ότι δεν εξαρτάστε από μία συγκεκριμένη εταιρία, η οποία ίσως ξαφνικά αλλάξει την πολιτική της όσον αφορά τις χρεώσεις, τις άδεις χρήσης, την υποστήριξη κ.τ.λ.
 • Το WordPress είναι πανίσχυρο, ευέλικτο και έχει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης.
 • Είναι το πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Ο κώδικας του είναι υψηλής ποιότητας και το markup που παράγει, καθιστά τον ιστότοπο σας πολύ ελκυστικό για τις μηχανές αναζήτησης.
 • Το περιβάλλον διαχειριστή του WordPress είναι καλά μελετημένο, εύχρηστο και εξελίσσεται συνεχώς. Πραγματικά χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο για να μάθετε να το χρησιμοποιείτε και να διαχειρίζεστε μόνοι σας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑ WORDPRESS - WOOCOMMERCE ESHOP ?

Το κόστος για την δημιουργία ενός eshop με wordpress και woocommerce δεν είναι μεγάλο. Για την ακρίβεια το κόστος κατασκευής είναι πολύ μικρότερο από ότι συνήθιζε να είναι τα προηγούμενα χρόνια και αυτό οφείλεται εν μέρη και στο ίδιο το wordpress.

Πλέον ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν απαιτεί μήνες προγραμματισμού για να υλοποιηθεί, όπως γινόταν παλαιότερα. Το WordPress μας έχει δώσει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να μπορούμε να κατασκευάσουμε την βάση για ένα eshop με πλήρη λειτουργικότητα σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει λιγότερος χρόνος εργασίας για τους προγραμματιστές και λιγότερα έξοδα για εσάς. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πλήρως λειτουργικό wordpress eshop μόλις με 300€ Το κόστος αυξάνεται όσο αυξάνονται και οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού καταστήματος που θα δημιουργήσουμε. Κάποια χαρακτηριστικά που αυξάνουν την αρχική τιμή είναι τα premioum θέματα, η SEO βελτιστοποίηση, η σύνδεση με Pos τράπεζας, η βελτιστοποίηση του κώδικα του wordpress και του woocommerce για καλύτερες ταχύτητες, κ.α.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 2 βασικές προσφορές μας για κατασκευή WordPress eshop με woocommerce

Το κόστος κατασκευής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των προϊόντων και τις ιδιαιτερότητες και παραλλαγές αυτών, το πλήθος των κατηγοριών και υποκατηγοριών, τις custom εργασίες, τις γραφιστικές ανάγκες, την πλατφόρμα (wordpress, prestashop) κ.α.

Παρ’όλα αυτά έχουμε δημιουργήσει κάποιες εξαιρετικά οικονομικές προσφορές ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ξεκινώντας λοιπόν από 300€ για ένα πλήρως λειτουργικό eshop βασισμένο στο WordPress, καμία επιχείρηση δεν δικαιολογείτε να μην έχει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

BASIC WORDPRESS

300

+ ΦΠΑ
 • Ανάπτυξη σε WordPress και Woocommerce
 • 1 βασική γλώσσα (δυνατότητα προσθήκης επιπλέον γλώσσας)
 • Δωρεάν θέμα
 • Καλάθι αγορών & Λίστα Αγαπημένων
 • Εως 20 κατηγορίες – υποκατηγορίες
 • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων (καταχώρηση από πελάτη κατόπιν εκπαίδευσης)
 • Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής (εκτός καρτών)
 • Πολλαπλοί τρόποι αποστολής
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Χάρτης
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα

MORE WORDPRESSσυμφέρει

600

+ ΦΠΑ
 • Ανάπτυξη σε WordPress και Woocommerce
 • 1 βασική γλώσσα (δυνατότητα προσθήκης επιπλέον γλώσσας)
 • PREMIUM θέμα
 • Καλάθι αγορών & Λίστα αγαπημένων & Λίστα σύγκρισης
 • Εως 50 κατηγορίες – υποκατηγορίες
 • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων (εως 50 από εμάς, και καταχώρηση από πελάτη κατόπιν εκπαίδευσης)
 • Όλοι οι τρόποι πληρωμής
 • Όλοι οι τρόποι αποστολής (υπολογισμός περιοχής, βάρους κτλ)
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Χάρτης
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα
 • Blog & Portfolio
 • SEO
 • Βελτιστοποίηση φωτογραφιών & κώδικα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP

Ενδιαφέρεσαι για WORDPRESS E-shop?

Επικοινώνησε μαζί μας για μια εξατομικευμένη προσφορά, σύμφωνα με της ανάγκες του δικού σου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Θα σου φτιάξουμε ακριβώς το woocommerce eshop που θες

Με το woocommerce μπορείς να φτιάξεις ότι είδους eshop θες. Από τα πιο απλά έως τα πιο πολύπλοκα. Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία μας.

eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress

Οτιδήποτε χρειάζεται το νεο eshop σου, υπάρχει στο woocommerce

Τρόποι πληρωμής, τρόποι αποστολής, ειδικές λειτουργίες, τα πάντα θα λειτουργούν άψογα. Το woocommerce είναι η απάντηση σε κάθε απαιτητικό project.

Woocommerce επέκταση και διασύνδεση

Δυνατότητα σύνδεσης με όλες τις Ελληνικές τράπεζες για πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, σύνδεση με Paypal και Stripe, σύνδεση με MAILCHIMP για mail marketing καμπάνιες, με Facebook για αυτοματοποιημένο facebook store και πολλά άλλα.

eshop woocommerce wordpress

Συχνές Ερωτήσεις για την κατασκευή eshop WordPress – Woocommerce

Είναι απαραίτητο να έχω eshop;

Μια ερώτηση που απασχολεί πολλούς επιχειρηματίες. Θα απαντήσω με ερώτηση. Αν σας έλεγαν οτι μπορείτε να έχετε ακόμα ένα κατάστημα, που η κατασκευή του θα κοστίσει όσο ένα μηνιάτικο του υπαλλήλου σας, το κόστος συντήρησής του θα είναι αμελητέο, αλλά θα μπορούν να το βλέπουν και να πουλάει σε όλη την Ελλάδα, τότε τι θα λέγατε;

Μάλλον η απάντηση είναι απλή. Εννοείται πως θα θέλατε

Μην ξεχνάτε πως με ένα eshop:

 • Είστε ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο.
 • Υπάρχει αμεσότητα επικοινωνίας
 • Μπορείτε να δώσετε λεπτομέρειες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας  που ο πελάτης θα μπορέσει με την ησυχία του να μελετήσει
 • Αποτελεσματικότερη διαφήμιση της επιχείρησής σας μέσα από πληθώρα ηλεκτρονικών καναλιών

Τι προιόντα μπορώ να πουλάω σε ένα wordpress - woocommerce eshop ?

Το WordPress σε συνδυασμό με το woocommerce μας δίνουν την δυνατότητα να πουλάμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Μπορεί να έχετε κατάστημα με ρούχα που έχουν δεκάδες παραλλαγές σε χρώματα και μεγέθη, μπορεί να κάνετε εκτυπώσεις πάνω σε ρούχα, τσάντες ή κούπες του καφέ, μπορεί να έχετε ξενοδοχείο και να χρειάζεστε διαφορετικές τιμές ανά δωμάτιο και ανά περίοδο, ή μπορεί να πουλάτε online βιβλία, σεμινάρια ή μουσική.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός. Με το woocommerce μπορούν να γίνουν τα πάντα και μάλιστα στην καλύτερη τους εκδοχή.

Ποιο είναι το κόστος για την κατασκευή eshop WordPress

Όταν ρωτάμε πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδων ή η κατασκευή eshop  είναι σαν να ρωτάμε πόσο κοστίζει ένα κινητό….

Χρησιμοποίησα το κινητό σαν παράδειγμα γιατί όλοι έχουμε, οπότε είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι η μόνη σωστή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θα ήταν ότι εξαρτάτε. Από την μάρκα, τα χαρακτηριστικά, την μνήμη, την κάμερα κτλ.

Έτσι συμβαίνει και με τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Το κόστος κατασκευής εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε project. Και η απόκλιση μπορεί να είναι μεγάλη, από 300€ εως 3-4.000€ ίσως και παραπάνω

Η εταιρεία μας έχει όμως κάποιες τιμές εκκίνησης εξαιρετικά χαμηλές ώστε να είναι προσιτή η κατασκευή ενός απλού eshop σε όλους.

Οι τιμές εκκίνησης είναι 300€ για ένα απλό eshop βασισμένο στο WordPress

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Υπάρχει μηνιαίο - ετήσιο κόστος συντήρησης;

Το WordPress και έχει συχνές αναβαθμίσεις και ενημερώσεις, τόσο στον πυρήνα του, όσο και στα πρόσθετα του(πχ Woocommerce), που καλό θα ήταν να ενημερώνονται, ώστε να είναι πάντα ασφαλές, γρήγορο και βελτιστοποιημένο. Αυτές τις αναβαθμίσεις μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας ή με ένα μικρό ποσό να τις αναλάβουμε εμείς.

Η φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σας θα αποτελεί ένα πάγιο ετήσιο κόστος, που συνήθως ξεκινάει από τα 100€ . Ένα μεγάλο eshop με χιλιάδες προϊόντα, και μεγάλη μηνιαία επισκεψιμότητα σαφώς θα χρειαστεί πιο ισχυρό server.

Θα μπορώ να κάνω μόνος μου αλλαγές;

ΝΑΙ

Το WordPress και το Woocommerce διαθέτουν ένα εξαιρετικά εύκολο και φιλικό στην χρήση control panel όπου θα μπορείτε να κάνετε είσοδο ως διαχειριστής και να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στα προϊόντα σας.

Παρέχετε εκπαίδευση;

Και Βέβαια.

Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του eshop σας, θα ακολουθήσει εκπαίδευση – εκμάθηση της πλατφόρμας. Θα σταματήσουμε μόνο όταν θα είστε 100% έτοιμος να το χειρίζεστε μόνος σας.

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας

Για άλλη μια φορά η απάντηση είναι ότι εξαρτάται.

Άλλο χρόνο χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με 10 κατηγορίες και 100 προϊόντα και άλλο χρόνο χρειάζεται με 200 κατηγορίες προϊόντων και 3000 προϊόντα.

Γενικά όμως για ένα βασικό eshop χρειαζόμαστε περίπου 15-20 μέρες

Γίνονται ευκολίες πληρωμής;

ΝΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Αντιλαμβανόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες που έχει η εποχή μας, γιαυτό και εμείς από την μεριά μας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Για να ξεκινήσουμε χρειαζόμαστε 20-30% προκαταβολή και τα υπόλοιπα μπορούν να τακτοποιηθούν σε δόσεις.

Κατασκευή eshop με WordPress

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το νέο σας eshop με το Woocommerce και το WordPress με τιμή προσφοράς

από 300€

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ