Skip to main content

ESHOP με WORDPRESS - WOOCOMMERCE 2023

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕ WORDPRESS ΚΑΙ WOOCOMMERCE, Η ΠΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Τι είναι το e-shop / ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η διαδικασία αγοράς και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο, μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Και αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, διότι επιτρέπει στα καταστήματα λιανικής να εξυπηρετούν καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες -η αγορά των προϊόντων γίνεται ηλεκτρονικά πολύ πιο εύκολα- αλλά και να βρουν εντελώς νέα ακροατήρια – ανθρώπους που δεν θα τους έβλεπαν ποτέ στο φυσικό τους κατάστημα-.

Όπως κάθε ψηφιακή τεχνολογία, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει εξελιχθεί με τα χρόνια και συνεχίζει σε γοργούς ρυθμούς. Καθώς το διαδίκτυο έγινε πιο προσιτό και διευρυνόμενο, το ηλεκτρονικό εμπόριο αυξήθηκε, και πλέον ο κάθε επιχειρηματίας που θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις του, μπορεί να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία.

Εάν θέλεις να φτιάξεις το δικό σου eshop με wordpress και woocommerce τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος.

eshop WOOCOMMERCE WORDPRESS

Τα πλεονεκτήματα του ESHOP

 • Διαθέσιμο 24/7

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα επιτρέπουν στους αγοραστές να αναζητούν τα προϊόντα σας και να λαμβάνουν αποφάσεις αγοράς οποιαδήποτε στιγμή, ημέρα ή νύχτα. Αυτό διευκολύνει τις αγορές τους και αυτή η ευκολία είναι ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 • Διεύρυνση πελατολογίου

Με ένα φυσικό κατάστημα, περιορίζεστε στην πώληση σε καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή σας. Οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου σας επιτρέπουν να ανοίγετε τις πόρτες σας σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γεγονός που επεκτείνει σημαντικά την πελατειακή σας βάση και μπορεί να αυξήσει τα έσοδά σας.

 • Παρακολούθηση

Δεν μπορείτε να παρακολουθείτε πόσο συχνά έρχεται ένας καταναλωτής στο κατάστημα σας και βλέπει ή δοκιμάζει ένα προιόν προτού προβεί στην αγορά του. Ωστόσο, όταν ανοίγετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε κλικ του πελάτη σας, ώστε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της διαδικασίας αγοράς.

woocommerce

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WOOCOMMERCE

Το Woocommerce είναι ένα πρόσθετο του WordPress.

Αυτό λοιπόν το πρόσθετο, μετατρέπει το WordPress, από ένα κλασικό blog cms σε ένα καταπληκτικό eshop με απεριόριστες δυνατότητες.

Ένα eshop που κερδίζει καθημερινά τις καρδιές τόσο των προγραμματιστών, όσο και των κατόχων επιχειρήσεων, για τις λειτουργίες του, για την ευελιξία του, για την πληθώρα δωρεάν πρόσθετων, και για πολλούς άλλους λόγους.

Κατασκευάζουμε λοιπόν eshop με WordPress και Woocommerce γιατί:

 • Eίναι πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα (open source) και είναι απαλλαγμένο από εμπορικούς περιορισμούς, κάτι που σημαίνει ότι δεν εξαρτάστε από μία συγκεκριμένη εταιρία, η οποία ίσως ξαφνικά αλλάξει την πολιτική της όσον αφορά τις χρεώσεις, τις άδεις χρήσης, την υποστήριξη κ.τ.λ.
 • Το WordPress είναι πανίσχυρο, ευέλικτο και έχει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης.
 • Είναι το πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Ο κώδικας του είναι υψηλής ποιότητας και το markup που παράγει, καθιστά τον ιστότοπο σας πολύ ελκυστικό για τις μηχανές αναζήτησης.
 • Το περιβάλλον διαχειριστή του WordPress είναι καλά μελετημένο, εύχρηστο και εξελίσσεται συνεχώς. Πραγματικά χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο για να μάθετε να το χρησιμοποιείτε και να διαχειρίζεστε μόνοι σας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ESHOP WORDPRESS - WOOCOMMERCE

Οι δυνατότητες του WordPress και Woocommerce στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι απεριόριστες. Για την ακρίβεια δεν έχω ποτέ συναντήσει καμία περίπτωση που να χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη λειτουργικότητα και να μην μπορεί να υλοποιηθεί με το woocommerce. Ενδεικτικά  θα αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά που θεωρώ σημαντικά:

 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Το WordPress παρέχει πολλά σχεδιαστικά εργαλεία ώστε να μπορούμε με ευκολία να αλλάξουμε και να παραμετροποιήσουμε την εμφάνιση όλων των σελίδων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όπως πχ της αρχικής σελίδας. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί η αρχική σελίδα ενός eshop είναι η βιτρίνα του. Δεν πρέπει να παραμένει για πάντα ίδια, πρέπει να ανανεώνεται συχνά και χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού, ώστε να μπορείτε μόνοι σας να κάνετε εμφανισιακές μικροαλλαγές. Το WordPress είναι με διαφορά το πιο κατάλληλο για αυτή την δουλειά.
 • ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Με το Woocommerce έχουμε την δυνατότητα για απεριόριστα προϊόντα και κατηγορίες. Και η καταχώρηση τους είναι πανεύκολη. Μπορούμε να ορίσουμε ιδιότητες, παραλλαγές, απόθεμα, ειδικές τιμές και εκπτώσεις, ειδικές προσφορές τύπου 2+1 δώρο, συνδυαστικά προϊόντα, ψηφιακά προϊόντα για κατέβασμα(download) και πολλά πολλά ακόμα.
 • MARKETING & SEO. Για άλλη μια φορά το WordPress υπερτερεί απέναντι στον ανταγωνισμό. Μπορούμε εύκολα να συνδέσουμε το κατάστημα μας με google analytics, google ads, facebook-instagram shop, skroutz – bestprice και πολλά ακόμα. Είναι ιδανικό για να βγει το eshop μας στην πρώτη σελίδα των μηχανων αναζήτησης παρέχοντας φιλικά url, sitemap, meta – πεδία, rich snippets, blog, συμβουλές seo και πολλά ακόμα.
 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ. Το Woocommerce παρέχει όλους του πιθανούς τρόπους πληρωμής. Κατάθεση, αντικαταβολή, παραλαβή στο κατάστημα, χρεωστικές-πιστωτικές, paypal, skrill, bitcoin και η λίστα δεν έχει τέλος. Το ίδιο ισχύει και για τα μεταφορικά. Αυτοματοποιημένες χρεώσεις μεταφορικών για κάθε πιθανό σενάριο. Ανάλογα την περιοχή Αθήνα, επαρχία ή νησιά, ανάλογα το βάρος ή τις διαστάσεις, δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών από κάποιο ποσό και πάνω και πολλά πολλά ακόμα.
 • BONUS. Δυνατότητα διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος απο το κινητό σας.
woocommerce-ios-main

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Γιατί να επιλέξω WordPress και το Woocommerce για την κατασκευή του eshop μου

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα μπορούσες να επιλέξεις το Woocommerce για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σου καταστήματος.

Πρώτον, το Woocommerce είναι ένα πρόσθετο για το WordPress, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια πλατφόρμα για τη διαχείριση του ιστοτόπου σου και του ηλεκτρονικού καταστήματός σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να δημιουργήσεις μια ιστοσελίδα με εύκολο τρόπο και να την ενσωματώσεις με το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, δίνοντας στους πελάτες σου μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Δεύτερον, το Woocommerce είναι εύκολο στη χρήση και στη διαχείριση. Μπορείς να προσθέσεις προϊόντα, να δημιουργήσεις κουπόνια, να διαχειριστείς τις παραγγελίες και πολλά άλλα με εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο.

Τρίτον, το Woocommerce είναι επεκτάσιμο. Μπορείς να προσθέσεις πολλά πρόσθετα για να επεκτείνεις τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού σου καταστήματος, όπως πληρωμές με πιστωτική κάρτα, αυτόματες ειδοποιήσεις πελατών, σύνδεση με την αποθήκη προϊόντων σου και πολλά άλλα.

Επίσης, το Woocommerce προσφέρει πλούσιες δυνατότητες SEO για τη βελτίωση του SEO ranking του ιστοτόπου σου και του καταστήματός σου στις μηχανές αναζήτησης.

Τέταρτον, το Woocommerce έχει μια μεγάλη κοινότητα χρηστών και προγραμματιστών που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του καταστήματός σας. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες όπως το Stack Overflow και το Reddit που παρέχουν υποστήριξη και συμβουλές για το Woocommerce. Αν χρειαστούμε κάποια extra λειτουργία, πιθανότατα θα βρούμε την λύση άμεσα σε κάποιο plugin ή στην κοινότητα.

Επιπλέον, η πλατφόρμα είναι συμβατή με πολλούς πάροχους πληρωμών και μεταφορέων, όπως PayPal, Stripe, Acs και Elta courirer, και πολλά ακόμα, κάτι που διευκολύνει την επεξεργασία παραγγελιών και τη διαχείριση των παραδόσεων.

Τέλος, το Woocommerce προσφέρει μια εξαιρετικά ευέλικτη εμπειρία πελατών, καθώς επιτρέπει στους πελάτες σας να δημιουργούν λογαριασμούς και να διαχειρίζονται τις παραγγελίες τους, να προβάλλουν το ιστορικό των αγορών τους και να επιλέγουν τον τρόπο πληρωμής και αποστολής που τους ταιριάζει περισσότερο.

Συνολικά, το Woocommerce είναι μια αποτελεσματική πλατφόρμα e-commerce που είναι εύκολο στη χρήση, επεκτάσιμο, προσφέρει πλούσιες δυνατότητες SEO και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για την κατασκευή και τη λειτουργία ενός επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑ WORDPRESS - WOOCOMMERCE ESHOP ?

Το κόστος για την δημιουργία ενός eshop με wordpress και woocommerce δεν είναι μεγάλο. Για την ακρίβεια το κόστος κατασκευής είναι πολύ μικρότερο από ότι συνήθιζε να είναι τα προηγούμενα χρόνια και αυτό οφείλεται εν μέρη και στο ίδιο το wordpress.

Πλέον ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν απαιτεί μήνες προγραμματισμού για να υλοποιηθεί, όπως γινόταν παλαιότερα. Το WordPress μας έχει δώσει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να μπορούμε να κατασκευάσουμε την βάση για ένα eshop με πλήρη λειτουργικότητα σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει λιγότερος χρόνος εργασίας για τους προγραμματιστές και λιγότερα έξοδα για εσάς. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πλήρως λειτουργικό wordpress eshop μόλις με 600€ Το κόστος αυξάνεται όσο αυξάνονται και οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού καταστήματος που θα δημιουργήσουμε. Κάποια χαρακτηριστικά που αυξάνουν την αρχική τιμή είναι τα premioum θέματα, η SEO βελτιστοποίηση, η σύνδεση με Pos τράπεζας, η βελτιστοποίηση του κώδικα του wordpress και του woocommerce για καλύτερες ταχύτητες, κ.α.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 2 βασικές προσφορές μας για κατασκευή WordPress eshop με woocommerce

Το κόστος κατασκευής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των προϊόντων και τις ιδιαιτερότητες και παραλλαγές αυτών, το πλήθος των κατηγοριών και υποκατηγοριών, τις custom εργασίες, τις γραφιστικές ανάγκες, την πλατφόρμα (wordpress, prestashop) κ.α.

Παρ’όλα αυτά έχουμε δημιουργήσει κάποιες εξαιρετικά οικονομικές προσφορές ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ξεκινώντας λοιπόν από 600€ για ένα πλήρως λειτουργικό eshop βασισμένο στο WordPress, καμία επιχείρηση δεν δικαιολογείτε να μην έχει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

BASIC WORDPRESS

MONO 600€

+ ΦΠΑ
 • Ανάπτυξη σε WordPress και Woocommerce
 • 1 βασική γλώσσα
 • PREMIUM θέμα
 • Επιλογή από έτοιμα templates
 • One page checkout
 • Δυνατότητα ολοκλήρωσης παραγγελίας ως επισκέπτης
 • Λίστα αγαπημένων
 • Εως 20 κατηγορίες – υποκατηγορίες
 • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων (εως 30 από εμάς, και καταχώρηση από πελάτη κατόπιν εκπαίδευσης)
 • Βασικά φίλτρα προϊόντων όπως μέγεθος & χρώμα.
 • Όλοι οι βασικοί τρόποι πληρωμής
 • Όλοι οι βασικοί τρόποι αποστολής
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Χάρτης
 • Βασικό SEO

ADVANCED WORDPRESSBEST SELLER

MONO 1000€

+ ΦΠΑ
 • Ανάπτυξη σε WordPress και Woocommerce
 • 1 βασική γλώσσα (δυνατότητα προσθήκης επιπλέον γλώσσας)
 • PREMIUM θέμα
 • Custom Σχεδιασμός σύμφωνα με τις ανάγκες του project.
 • One page checkout
 • Δυνατότητα ολοκλήρωσης παραγγελίας ως επισκέπτης
 • Λίστα αγαπημένων & Λίστα σύγκρισης
 • Απεριόριστες κατηγορίες – υποκατηγορίες
 • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων (εως 50 από εμάς, και καταχώρηση από πελάτη κατόπιν εκπαίδευσης)
 • Πολλαπλά Φίλτρα προϊόντων (advanced)
 • Δημιουργία Facebook – Instagram shop και διασύνδεση με το eshop
 • Σύνδεση με Skroutz – Bestprice
 • Όλοι οι τρόποι πληρωμής
 • Όλοι οι τρόποι αποστολής
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Χάρτης
 • Blog
 • Better SEO

EXTREME WORDPRESSALL IN ONE

MONO 1500€

+ ΦΠΑ
 • Ανάπτυξη σε WordPress και Woocommerce
 • 2 γλώσσες
 • PREMIUM θέμα
 • Custom Σχεδιασμός σύμφωνα με τις ανάγκες του project.
 • One page checkout
 • Δυνατότητα ολοκλήρωσης παραγγελίας ως επισκέπτης
 • Λίστα αγαπημένων & Λίστα σύγκρισης
 • Απεριόριστες κατηγορίες – υποκατηγορίες
 • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων (εως 50 από εμάς, και καταχώρηση από πελάτη κατόπιν εκπαίδευσης)
 • Πολλαπλά Φίλτρα προϊόντων (advanced)
 • Δημιουργία Facebook – Instagram shop και διασύνδεση με το eshop
 • Εγκατάσταση Facebook pixel
 • Δημιουργία Google analytics και σύνδεση με το eshop
 • Σύνδεση με Skroutz – Bestprice με δυνατότητα εξαίρεσης κατηγοριών από το xml feed
 • Όλοι οι τρόποι πληρωμής
 • Όλοι οι τρόποι αποστολής (υπολογισμός περιοχής, βάρους κτλ)
 • Σύνδεση με την coorier της επιλογής σας για αυτόματη έκδοση voucher μέσω api.
 • Φόρμα επικοινωνίας & φόρμα ενδιαφέροντος στην σελίδα προϊόντος
 • Δυνατότητα για μαζικές εκπτώσεις σε όλο το κατάστημα ανα κατηγορία ή brand
 • Χάρτης
 • Blog
 • Premium SEO
 • + έξτρα δυνατότητες αναλόγως τις ανάγκες του project

*Σε όλα τα πακέτα, μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, παρέχεται εκπαίδευση για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP

Ενδιαφέρεσαι για WORDPRESS E-shop?

Επικοινώνησε μαζί μας για μια εξατομικευμένη προσφορά, σύμφωνα με της ανάγκες του δικού σου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Θα σχεδιάσουμε ακριβώς το woocommerce eshop που θες

Με το woocommerce μπορείς να φτιάξεις ότι είδους eshop θες. Από τα πιο απλά έως τα πιο πολύπλοκα. Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία μας.

eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress
eshop woocommerce wordpress

Οτιδήποτε χρειάζεται το νεο eshop σου, υπάρχει στο woocommerce

Τρόποι πληρωμής, τρόποι αποστολής, ειδικές λειτουργίες, τα πάντα θα λειτουργούν άψογα. Το woocommerce είναι η απάντηση σε κάθε απαιτητικό project.

Woocommerce επέκταση και διασύνδεση

Δυνατότητα σύνδεσης με όλες τις Ελληνικές τράπεζες για πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, σύνδεση με Paypal και Stripe, σύνδεση με MAILCHIMP για mail marketing καμπάνιες, με Facebook για αυτοματοποιημένο facebook store και πολλά άλλα.

Θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας στα marketplaces του Skroutz και του Bestprice? Αν ναι, τότε μην κοιτάτε αλλού, το WordPress και το  woocommerce θα κάνουν την εξαγωγή των προϊόντων του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, πιο εύκολη από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα eshop.

eshop woocommerce wordpress

Πρόσφατες υλοποιήσεις eshop με WordPress & Woocommerce

Εμπιστευόμαστε το WordPress και τις δυνατότητες του, και το αποτέλεσμα δικαιώνει εμάς και τους πελάτες μας.

PHARMASTIC

Online φαρμακείο με περίπου 10.000 προϊόντα και εκατοντάδες κατηγορίες προϊόντων. Εξαιρετικό παράδειγμα για αντίλογο σε όσους υποστηρίζουν ότι το wordpress δεν είναι κατάλληλο για τέτοιου μεγέθους υλοποιήσεις.

BIODOG

Ένα πολύ όμορφο eshop φτιαγμένο και αυτό σε wordpress. Εκτός από την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών διαθέτει και ένα πλούσιο blog. Το αγαπάμε λίγο παραπάνω γιατί φροντίζει τους τετράποδους φίλους μας.

AIRBRUSH STUDIO

Ένα ιδιαίτερο eshop ενός εξαιρετικού καλλιτέχνη. Ίσως το μοναδικό eshop στην Ελλάδα με τόση ποικιλία σε προϊόντα αερογραφίας και ειδικά χρώματα. Επίσης διαθέτει πλούσιο portfolio από έργα του καλλιτέχνη.

Συχνές Ερωτήσεις για την κατασκευή eshop WordPress – Woocommerce

Είναι απαραίτητο να έχω eshop;

Μια ερώτηση που απασχολεί πολλούς επιχειρηματίες. Θα απαντήσω με ερώτηση. Αν σας έλεγαν οτι μπορείτε να έχετε ακόμα ένα κατάστημα, που η κατασκευή του θα κοστίσει όσο ένα μηνιάτικο του υπαλλήλου σας, το κόστος συντήρησής του θα είναι αμελητέο, αλλά θα μπορούν να το βλέπουν και να πουλάει σε όλη την Ελλάδα, τότε τι θα λέγατε;

Μάλλον η απάντηση είναι απλή. Εννοείται πως θα θέλατε

Μην ξεχνάτε πως με ένα eshop:

 • Είστε ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο.
 • Υπάρχει αμεσότητα επικοινωνίας
 • Μπορείτε να δώσετε λεπτομέρειες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας  που ο πελάτης θα μπορέσει με την ησυχία του να μελετήσει
 • Αποτελεσματικότερη διαφήμιση της επιχείρησής σας μέσα από πληθώρα ηλεκτρονικών καναλιών

Τι προιόντα μπορώ να πουλάω σε ένα wordpress - woocommerce eshop ?

Το WordPress σε συνδυασμό με το woocommerce μας δίνουν την δυνατότητα να πουλάμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Μπορεί να έχετε κατάστημα με ρούχα που έχουν δεκάδες παραλλαγές σε χρώματα και μεγέθη, μπορεί να κάνετε εκτυπώσεις πάνω σε ρούχα, τσάντες ή κούπες του καφέ, μπορεί να έχετε ξενοδοχείο και να χρειάζεστε διαφορετικές τιμές ανά δωμάτιο και ανά περίοδο, ή μπορεί να πουλάτε online βιβλία, σεμινάρια ή μουσική.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός. Με το woocommerce μπορούν να γίνουν τα πάντα και μάλιστα στην καλύτερη τους εκδοχή.

Ποιο είναι το κόστος για την κατασκευή eshop WordPress

Όταν ρωτάμε πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδων ή η κατασκευή eshop  είναι σαν να ρωτάμε πόσο κοστίζει ένα κινητό….

Χρησιμοποίησα το κινητό σαν παράδειγμα γιατί όλοι έχουμε, οπότε είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι η μόνη σωστή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θα ήταν ότι εξαρτάτε. Από την μάρκα, τα χαρακτηριστικά, την μνήμη, την κάμερα κτλ.

Έτσι συμβαίνει και με τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Το κόστος κατασκευής εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε project. Και η απόκλιση μπορεί να είναι μεγάλη, από 500€ εως 3-4.000€ ίσως και παραπάνω

Η εταιρεία μας έχει όμως κάποιες τιμές εκκίνησης εξαιρετικά χαμηλές ώστε να είναι προσιτή η κατασκευή ενός απλού eshop σε όλους.

Οι τιμές εκκίνησης είναι 600€ για ένα απλό eshop βασισμένο στο WordPress

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Υπάρχει μηνιαίο - ετήσιο κόστος συντήρησης;

Το WordPress και έχει συχνές αναβαθμίσεις και ενημερώσεις, τόσο στον πυρήνα του, όσο και στα πρόσθετα του(πχ Woocommerce), που καλό θα ήταν να ενημερώνονται, ώστε να είναι πάντα ασφαλές, γρήγορο και βελτιστοποιημένο. Αυτές τις αναβαθμίσεις μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας ή με ένα μικρό ποσό να τις αναλάβουμε εμείς.

Η φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σας θα αποτελεί ένα πάγιο ετήσιο κόστος, που συνήθως ξεκινάει από τα 100€ . Ένα μεγάλο eshop με χιλιάδες προϊόντα, και μεγάλη μηνιαία επισκεψιμότητα σαφώς θα χρειαστεί πιο ισχυρό server.

Θα μπορώ να κάνω μόνος μου αλλαγές;

ΝΑΙ

Το WordPress και το Woocommerce διαθέτουν ένα εξαιρετικά εύκολο και φιλικό στην χρήση control panel όπου θα μπορείτε να κάνετε είσοδο ως διαχειριστής και να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στα προϊόντα σας.

Παρέχετε εκπαίδευση;

Και Βέβαια.

Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του eshop σας, θα ακολουθήσει εκπαίδευση – εκμάθηση της πλατφόρμας. Θα σταματήσουμε μόνο όταν θα είστε 100% έτοιμος να το χειρίζεστε μόνος σας.

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας

Για άλλη μια φορά η απάντηση είναι ότι εξαρτάται.

Άλλο χρόνο χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με 10 κατηγορίες και 100 προϊόντα και άλλο χρόνο χρειάζεται με 200 κατηγορίες προϊόντων και 3000 προϊόντα.

Γενικά όμως για ένα βασικό eshop χρειαζόμαστε περίπου 15-20 μέρες

Γίνονται ευκολίες πληρωμής;

ΝΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Αντιλαμβανόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες που έχει η εποχή μας, γιαυτό και εμείς από την μεριά μας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Για να ξεκινήσουμε χρειαζόμαστε 20-30% προκαταβολή και τα υπόλοιπα μπορούν να τακτοποιηθούν σε δόσεις.

Κατασκευή eshop με WordPress

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το νέο σας eshop με το Woocommerce και το WordPress με τιμή προσφοράς

από 600€

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ