fbpx

Oικονομική κατασκευή ιστοσελίδας

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις μια οικονομική ιστοσελίδα, με το χαμηλότερο κόστος αλλά με υψηλα ποιοτικά στάνταρ

Η ανάγκη για οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας είναι τόσο συχνή, που δεν μπορούσαμε να μην την εντάξουμε στις υπηρεσίες μας.

Όλες οι επιχειρήσεις χρειάζεται να έχουν παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να επενδύσουν το απαιτούμενο κεφάλαιο ώστε να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα για να παρουσιάσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Ένα κεφάλαιο που συχνά ξεκινάει από 500€ και μπορεί να φτάσει μερικές χιλιάδες. Στην εποχή μας όμως, μια τέτοια επένδυση είναι απαγορευτική για πολλούς επιχειρηματίες, με αποτέλεσμα να χάνουν τα οφέλη που προσφέρει το internet.

Οι περισσότεροι καταναλωτές ψάχνουν στο διαδίκτυο για πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να πάρουν εξυπνότερες καταναλωτικές αποφάσεις. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με έγκυρες μελέτες το 88% των καταναλωτών κάνουν έρευνα στο διαδίκτυο για πληροφορίες προϊόντων και υπηρεσιών, πριν προβούν σε αγορά. Αυτή η συμπεριφορά ως τάση, φανερώνει την αναγκαιότητα του να έχετε διαδικτυακή παρουσία

Αν θέλετε η επιχείρηση σας να είναι επιτυχημένη στην σύγχρονη αγορά θα πρέπει να έχετε επαγγελματική ιστοσελίδα.

Ο ιστότοπος είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησης σας. στον οποίο θα βασιστούν όλες οι στρατηγικές ψηφιακού marketing που θα εφαρμόσετε.

 
Oικονομική κατασκευή ιστοσελίδας
οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας με κώδικα (Στατική Σελίδα)

Για να πετύχουμε το χαμηλό κόστος, χρησιμοποιουμε καθαρό κώδικα html – css- java και αφήνουμε απ’έξω τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου CMS, όπως είναι το WordPress, Joompla κτλ.

Τι σημαίνει όμως αυτό στην πράξη;

Όλα τα CMS όπως το WordPress διαθέτουν backend, δηλαδή μπορείτε να κάνετε είσοδο στο περιβάλλον διαχείρισης του site σας και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο του.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει στα στατικά site. Στα στατικά site το περιεχόμενο είναι γραμμένο σε καθαρό κώδικα, δεν υπάρχει περιβάλλον διαχείρισης και μόνο ο προγραμματιστής μπορεί να το επεξεργαστεί και να κάνει αλλαγές σε αυτό.

Επειδή στους περισσότερους από εσάς που δεν έχετε εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματιστή όλα αυτά περί στατικών σελίδων και CMS μπορεί να ακούγονται ”κινέζικα”, κρατήστε το συμπέρασμα:

Για όλους όσους θέλουν να έχουν ένα site όμορφο και λειτουργικό, και δεν σκοπεύουν να αλλάζουν το περιεχόμενο του κάθε τρεις και λίγο, το στατικό site είναι η ιδανική λύση!

Η νέα σας ιστοσελίδα θα είναι τόσο όμορφη, γρήγορη και λειτουργική, που κανείς δεν θα πιστεύει ότι σας κόστισε ΜΟΝΟ 200€

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας - Χαρακτηριστικά.

Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά των στατικών ιστοσελίδων

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η πρώτη εντύπωση είναι και η σημαντικότερη, άρα ο σχεδιασμός – design της ιστοσελίδας πρέπει να είναι πρωτότυπος και μοντέρνος ώστε να κερδίσει άμεσα την προσοχή και το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Χρώματα, γραμματοσειρές, φωτογραφίες και γραφιστικά συνεργάζονται αρμονικά ώστε να δημιουργηθεί ένα οπτικά ελκυστικό αποτέλεσμα.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Το μεγαλύτερο ατού των στατικών σελίδων είναι η ταχύτητα. Λόγω της έλλειψης βάσης δεδομένων και των περιττών προσθηκών και plugins που έχουν τα cms, τα στατικά site φορτώνουν σε χρόνους ρεκόρ. Ο χρόνος φόρτωσης είναι τόσο σημαντικός που πλέον η google τον θεωρεί έναν από τους παράγοντες κλειδιά για την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Άρα ένα ”αργό” site όχι μόνο θα δυσαρεστήσει έναν επισκέπτη αλλά θα τιμωρηθεί και από την google.

RESPONSIVE

Έχουμε περάσει στην εποχή όπου η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο για να σερφάρει στο διαδίκτυο. Άρα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ο σχεδιασμός μια ιστοσελίδας όχι μόνο να είναι responsive(δηλ. να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές) αλλά να σχεδιάζετε έχοντας ως προτεραιότητα την εμφάνιση σε κινητά. Όλες οι δημιουργίες μας στατικών σελίδων είναι MOBILE FIRST

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

Το πιο δελεαστικό χαρακτηριστικό των στατικών ιστοσελίδων είναι ότι δεν χρειάζονται αναβαθμίσεις και ενημερώσεις. Δεν υπάρχουν θέματα και πρόσθετα που απαιτούν συχνές ενημερώσεις, και δεν υπάρχει ο κίνδυνος να χακαριστεί το site από κάποιο ευάλωτο πρόσθετο ή από αδύναμο κωδικό για το διαχειριστικό

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Νομίζεται πως είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς;

Παραδείγματα οικονομικών ιστοσελίδων

Δείτε μερικές επιχειρήσεις που επέλεξαν αυτόν τον τύπο ιστοσελίδας για την προβολής τους