fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδων - eshop Νέα Ιωνία

Ψάχνεται για εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων στην Νέα Ιωνία που θα αναλάβει την κατασκευή του eshop, της νέας ιστοσελίδας σας ή θα επανασχεδιάσει την ήδη υπάρχουσα;

ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ !!!

Η μακροχρόνια παρουσία μας και η εμπειρία μας στην δημιουργία ιστοσελίδων και eshop στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Αττικής σε συνδυασμό με την αγάπη και τον σεβασμό για αυτό που κάνουμε, θα καλύψουν κάθε απαίτηση. Μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για παρουσίαση της εταιρίας σας, blog ή e-shop. Οι κριτικές μας, μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Υπηρεσίες

Στόχος μας είναι η αποδοτική κατασκευή ιστοσελίδων. Για να το πετύχουμε αυτό, παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες που όταν συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους,  μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προσεχτικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας, σύγχρονη αισθητική, δομημένο περιεχόμενο, ασφαλής και ταχύτατη φιλοξενία, προώθηση, υποστήριξη.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες για κάθε τύπο επιχείρησης. Από μια απλή εταιρική παρουσίαση εως ένα πολύπλοκο σύστημα κρατήσεων ή ενοικιάσεων.

Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που ξεχωρίζουν. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια ώστε να έχουν την μεγιστη δυνατή απόδοση.

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία (hosting) ιστοσελίδων σε ταχύτατους servers και με πλήρη υποστήριξη. Διαθέτουμε πολλά πακέτα για να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Επανασχεδιασμός

Αναλαμβάνουμε το επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας. Ανακαίνιση δεν χρειάζονται μόνο οι φυσικοί χώροι.

S.E.O

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης είναι απαραίτητη στην κατασκευή ιστοσελίδων. Στόχος μας είναι πάντα η πρώτη σελίδα στη Google

Διαφήμιση

Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες σε Google και Meta / Facebook για την μέγιστη δυνατή απόδοση.

Κατασκευή-ιστοσελίδων-eshop-νεα ιωνία

Κατασκευή eshop στην Νέα Ιωνία

Η δημιουργία ενός eshop δεν είναι απλή υπόθεση. Η κάθε περίπτωση πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Συναντάω συχνά σε διαφημίσεις, έτοιμες προτάσεις eshop, που δεν λαμβάνουν υπόψιν την ιδιαιτερότητα της κάθε κατηγορίας προϊόντων, τόσο εμφανισιακά (DESIGN) όσο και λειτουργικά και προτείνουν έτοιμες πλατφόρμες eshop. Αυτό είναι πραγματικά λάθος και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και ποιά είναι τα επιθυμητά αποτελέσματα; Μα η επισκεψιμότητα και η μετατροπή της σε πωλήσεις.

Εμείς δεν έχουμε κανένα έτοιμο πακέτο eshop να σας δείξουμε. Για την υλοποίηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες 1. wordpress & woocommerce ή 2. prestashop, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και το φτιάχνουμε από την αρχή. Δομή, γραφικά, χρώματα, μπάνερς και σλαιντερς, λειτουργικότητα, πληρωμές, αποστολές και πολλά άλλα. Και όλα αυτά στην καλύτερη τιμή που θα συναντήσετε. Η δημιουργία ενός απλού eshop με woocommerce ξεκινάει από μόλις 600€. Η μέση τιμή ενός πλήρως λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος είναι 1200-1500€ και περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη λειτουργικότητα + seo + speed opt. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα ESHOP ME WORDPRESS & WOOCOMMERCE

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες του e-shop

 • Μοναδικός σχεδιασμός, βασισμένος στο δικό σας brand
 • Περιεχόμενο που εμφανίζεται άψογα σε όλες τις συσκευές (pc-tablet-κινητά)
 • Απεριόριστος αριθμός κατηγόριων
 • Απεριόριστος αριθμός υποκατηγοριών
 • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων
 • Παρουσίαση ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΝΕΩΝ – ΔΗΜΟΦΙΛΩΝ – ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ προϊόντων
 • Περιβάλλον διαχείρισης για εγγεγραμμένους πελάτες
 • Δυνατότητα για Blog και Portfolio
 • Δυνατότητα Χονδρικής – Λιανικής πώλησης
 • Πώληση φυσικών ή και ψηφιακών προϊόντων
 • Αποστολή ενημερωτικού δελτίου
 • Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής
 • Χρέωση μεταφορικών ανά περιοχή, βάρος, διάσταση κ.α.
 • Δυνατότητα μετάφρασης σε πολλές γλώσσες
 • Παρουσίαση στατιστικών πελατολογίου – παραγγελιών
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα
 • Σύνδεση με skroutz – best price και λοιπά marketplaces
 • Εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων με XML
 • και πολλά πολλά ακόμα… 

Site παρουσίασης στην Νέα Ιωνία

Είναι γεγονός πως η πρώτη εντύπωση που θα έχει κάποιος για την επιχείρησή σας, θα είναι από την ιστοσελίδα σας. Γιαυτό θα πρέπει να είναι όμορφη, σύγχρονη, λειτουργική, να παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Οι περισσότεροι καταναλωτές ψάχνουν στο διαδίκτυο για πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να πάρουν εξυπνότερες καταναλωτικές αποφάσεις. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με έγκυρες μελέτες το 88% των καταναλωτών κάνουν έρευνα στο διαδίκτυο για πληροφορίες προϊόντων και υπηρεσιών, πριν προβούν σε αγορά. Αυτή η συμπεριφορά ως τάση, φανερώνει την αναγκαιότητα, του να έχετε σωστή διαδικτυακή παρουσία.

Αν θέλετε η επιχείρηση σας στην Νέα Ιωνία να είναι επιτυχημένη στην σύγχρονη αγορά θα πρέπει να έχετε επαγγελματική ιστοσελίδα.

Ο ιστότοπος είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησης σας. στον οποίο θα βασιστούν όλες οι στρατηγικές ψηφιακού marketing που θα εφαρμόσετε.

Δείτε περισσότερα στην σελίδα μας ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αν θέλετε να δημιουργήσετε επαγγελματική ιστοσελίδα, αλλά θέλετε κάτι απλό και πολύ οικονομικό, δείτε την προσφορά μας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ 200€

Ποια είναι τα στοιχεία που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας επιτυχημένη και αποτελεσματική.

Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα στοιχεία – κλειδιά, που αν χρησιμοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο θα οδηγήσουν το site σας στις πρώτες θέσεις, τόσο στα αποτελέσματα της Google όσο και στην προτίμηση των δυνητικών πελατών σας.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η πρώτη εντύπωση είναι και η σημαντικότερη, άρα είναι μεγίστης σημασίας ο σχεδιασμός -design της ιστοσελίδας να είναι πρωτότυπος και μοντέρνος ώστε να κερδίσει άμεσα την προσοχή και το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Χρώματα, γραμματοσειρές, φωτογραφίες, γραφιστικά και sliders συνεργάζονται αρμονικά ώστε να δημιουργηθεί ένα οπτικά ελκυστικό αποτέλεσμα.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας που θα επηρεάσει την συμπεριφορά ενός επισκέπτη σε μια ιστοσελίδα είναι ο χρόνος φόρτωσης. Είναι τόσο σημαντικός που πλέον η google τον θεωρεί έναν από τους παράγοντες κλειδιά για την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Άρα ένα ”αργό” site όχι μόνο θα δυσαρεστήσει έναν επισκέπτη αλλά θα τιμωρηθεί και από την google.

RESPONSIVE

Έχουμε περάσει στην εποχή όπου η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο για να σερφάρει στο διαδίκτυο. Άρα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ο σχεδιασμός μια ιστοσελίδας όχι μόνο να είναι responsive(δηλ. να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές) αλλά να σχεδιάζετε έχοντας ως προτεραιότητα την εμφάνιση σε κινητά. Να είστε σίγουροι πως και οι χρήστες αλλά και η google θα το εκτιμήσουν

S.E.O

Τελευταίο στην λίστα, αλλά πρώτο στις καρδιές μας. Το S.E.O. (search engine optimization) είναι το σημαντικότερο στοιχείο μια ιστοσελίδας. Γιατί όσο όμορφη και γρήγορη και responsive να είναι μια ιστοσελίδα, αν δεν είναι βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης δεν θα το μάθει ποτέ κανείς. Γιαυτό πάντα φροντίζουμε οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε να είναι seo optimized χρησιμοποιώντας σωστά τις επικεφαλίδες, τις meta περιγραφές, τα keywords και πολλά, πολλά άλλα.

Μερικές από τις επιχειρήσεις στην Νέα Ιωνία και τις γύρω περιοχές που μας εμπιστεύτηκαν

Η Axionseo αναλαμβάνει την δημιουργία ιστοσελίδων και eshop με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και θέλετε να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας, blog ή eshop, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας κάνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

Στις περιοχές Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Πεύκη, Λυκόβρυση μπορούμε να έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για μια κατ ιδίαν συνάντηση.