fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδων - eshop / Νίκαια

Ψάχνεται για εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων στην Νίκαια / Κορυδαλλό που θα αναλάβει την κατασκευή του eshop, της νέας ιστοσελίδας σας ή θα επανασχεδιάσει την ήδη υπάρχουσα;

ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ !!!

Η μακροχρόνια παρουσία μας και η εμπειρία μας στην δημιουργία ιστοσελίδων και eshop στην περιοχή της Νίκαιας / Κορυδαλλό σε συνδυασμό με την αγάπη και τον σεβασμό για αυτό που κάνουμε, θα καλύψουν κάθε απαίτηση. Μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για παρουσίαση της εταιρίας σας, blog ή e-shop. Οι κριτικές μας, μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Υπηρεσίες

Στόχος μας είναι η αποδοτική κατασκευή ιστοσελίδων. Για να το πετύχουμε αυτό, παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες που όταν συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους,  μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προσεχτικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας, σύγχρονη αισθητική, δομημένο περιεχόμενο, ασφαλής και ταχύτατη φιλοξενία, προώθηση, υποστήριξη.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες για κάθε τύπο επιχείρησης. Από μια απλή εταιρική παρουσίαση εως ένα πολύπλοκο σύστημα κρατήσεων ή ενοικιάσεων.

Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που ξεχωρίζουν. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια ώστε να έχουν την μεγιστη δυνατή απόδοση.

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία (hosting) ιστοσελίδων σε ταχύτατους servers και με πλήρη υποστήριξη. Διαθέτουμε πολλά πακέτα για να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Επανασχεδιασμός

Αναλαμβάνουμε το επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας. Ανακαίνιση δεν χρειάζονται μόνο οι φυσικοί χώροι.

S.E.O

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης είναι απαραίτητη στην κατασκευή ιστοσελίδων. Στόχος μας είναι πάντα η πρώτη σελίδα στη Google

Διαφήμιση

Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες σε Google και Meta / Facebook για την μέγιστη δυνατή απόδοση.

WORDPRESS WOOCOMMERCE ESHOP

Η δημιουργία ενός eshop δεν είναι απλή υπόθεση. Η κάθε περίπτωση πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Συναντάω συχνά σε διαφημίσεις, έτοιμες προτάσεις eshop, που δεν λαμβάνουν υπόψιν την ιδιαιτερότητα της κάθε κατηγορίας προϊόντων, τόσο εμφανισιακά (DESIGN) όσο και λειτουργικά και προτείνουν έτοιμες πλατφόρμες eshop. Αυτό είναι πραγματικά λάθος και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και ποιά είναι τα επιθυμητά αποτελέσματα; Μα η επισκεψιμότητα και η μετατροπή της σε πωλήσεις.

Εμείς δεν έχουμε κανένα έτοιμο πακέτο eshop να σας δείξουμε. Για την υλοποίηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες 1. wordpress & woocommerce ή 2. prestashop, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και το φτιάχνουμε από την αρχή. Δομή, γραφικά, χρώματα, μπάνερς και σλαιντερς, λειτουργικότητα, πληρωμές, αποστολές και πολλά άλλα. Και όλα αυτά στην καλύτερη τιμή που θα συναντήσετε. Η δημιουργία ενός απλού eshop με woocommerce ξεκινάει από μόλις 300€. Η μέση τιμή ενός πλήρως λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος είναι 600€ και περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη λειτουργικότητα + seo + speed opt. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα ESHOP ME WORDPRESS & WOOCOMMERCE

Site παρουσίασης στην Νίκαια / Κορυδαλλό.

Είναι γεγονός πως η πρώτη εντύπωση που θα έχει κάποιος για την επιχείρησή σας, θα είναι από την ιστοσελίδα σας. Γιαυτό θα πρέπει να είναι όμορφη, σύγχρονη, λειτουργική, να παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Οι περισσότεροι καταναλωτές ψάχνουν στο διαδίκτυο για πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να πάρουν εξυπνότερες καταναλωτικές αποφάσεις. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με έγκυρες μελέτες το 88% των καταναλωτών κάνουν έρευνα στο διαδίκτυο για πληροφορίες προϊόντων και υπηρεσιών, πριν προβούν σε αγορά. Αυτή η συμπεριφορά ως τάση, φανερώνει την αναγκαιότητα, του να έχετε σωστή διαδικτυακή παρουσία.

Αν θέλετε η επιχείρηση σας να είναι επιτυχημένη στην σύγχρονη αγορά θα πρέπει να έχετε επαγγελματική ιστοσελίδα.

Ο ιστότοπος είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησης σας. στον οποίο θα βασιστούν όλες οι στρατηγικές ψηφιακού marketing που θα εφαρμόσετε.

Δείτε περισσότερα στην σελίδα μας ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αν θέλετε να δημιουργήσετε επαγγελματική ιστοσελίδα, αλλά θέλετε κάτι απλό και πολύ οικονομικό, δείτε την προσφορά μας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ 200€

Μερικές από τις επιχειρήσεις στην Νίκαια / Κορυδαλλό που μας εμπιστεύτηκαν

Η Axionseo αναλαμβάνει την δημιουργία ιστοσελίδων και eshop με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή της Νίκαιας / Κορυδαλλό και θέλετε να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας, blog ή eshop, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας κάνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

Στις περιοχές Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Αιγάλεω, Καμίνια, Ρέντη, μπορούμε να έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για μια κατ ιδίαν συνάντηση