Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress

Δημιουργία κάθε τύπου ιστοσελίδας με WordPress. Παρουσίασης επιχείρησης, Blog, Κρατήσεων, Συνδρομών ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress που φέρνουν αποτελέσματα

Η κατασκευή ιστοσελίδων WordPress δεν είναι απλή υπόθεση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιτυχία ή την αποτυχία ενός site.

Γιαυτό και βλέπουμε πάρα πολλές ιστοσελίδες να μην έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάποιες δεν είναι όμορφες αισθητικά, κάποιες άλλες έχουν καλή αισθητική αλλά κακή λειτουργικότητα, κάποιες άλλες ιστοσελίδες είναι χαμένες στις τελευταίες σελίδες της Google.

Η εταιρεία AXIONSEO γνωρίζοντας όλες αυτές τις παραμέτρους, αναλαμβάνει την κατασκευή του eshop  ή της ιστοσελίδας σας συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και να είναι επιτυχημένη.

Ποια είναι όμως αυτά τα στοιχεία που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας επιτυχημένη και αποτελεσματική.

Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα στοιχεία – κλειδιά, που αν χρησιμοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο θα οδηγήσουν το site σας στις πρώτες θέσεις, τόσο στα αποτελέσματα της Google όσο και στην προτίμηση των δυνητικών πελατών σας.

κατασκευή ιστοσελίδων

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η πρώτη εντύπωση είναι και η σημαντικότερη, άρα είναι μεγίστης σημασίας ο σχεδιασμός -design της ιστοσελίδας να είναι πρωτότυπος και μοντέρνος ώστε να κερδίσει άμεσα την προσοχή και το ενδιαφέρον του επισκέπτη.
Χρώματα, γραμματοσειρές, φωτογραφίες, γραφιστικά και sliders συνεργάζονται αρμονικά ώστε να δημιουργηθεί ένα οπτικά ελκυστικό αποτέλεσμα.

RESPONSIVE

Έχουμε περάσει στην εποχή όπου η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο για να σερφάρει στο διαδίκτυο. Άρα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ο σχεδιασμός μια ιστοσελίδας όχι μόνο να είναι responsive(δηλ. να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές) αλλά να σχεδιάζετε έχοντας ως προτεραιότητα την εμφάνιση σε κινητά.
Να είστε σίγουροι πως και οι χρήστες αλλά και η google θα το εκτιμήσουν

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας που θα επηρεάσει την συμπεριφορά ενός επισκέπτη σε μια ιστοσελίδα είναι ο χρόνος φόρτωσης. Είναι τόσο σημαντικός που πλέον η google τον θεωρεί έναν από τους παράγοντες κλειδιά για την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Άρα ένα ”αργό” site όχι μόνο θα δυσαρεστήσει έναν επισκέπτη αλλά θα τιμωρηθεί και από την google.

S.E.O

Τελευταίο στην λίστα, αλλά πρώτο στις καρδιές μας. Το S.E.O. (search engine optimization) είναι το σημαντικότερο στοιχείο μια ιστοσελίδας. Γιατί όσο όμορφη και γρήγορη και responsive να είναι μια ιστοσελίδα, αν δεν είναι βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης δεν θα το μάθει ποτέ κανείς. Γιαυτό πάντα φροντίζουμε οι ιστοσελίδες που φτιάχνουμε να είναι seo optimized χρησιμοποιώντας σωστά τις επικεφαλίδες, τις meta περιγραφές, τα keywords και πολλά, πολλά άλλα.

κατασκευη ιστοσελίδων wordpress

Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress

Το κορυφαίο CMS κατασκευής ιστοσελίδων

Code is poetry είναι το slogan της WordPress!

Το WordPress Είναι ένα free open source CMS με την άδεια GPL, που χρησιμοποιείται κυρίως σαν blog publishing application κάνοντας χρήση PHP και MySQL, Έχει χιλιάδες plugin που του δίνουν την δυνατότητα να φτιάχνει σχεδόν ότι μπορείτε να φανταστείτε, και σύστημα αλλαγής template. Ακριβώς αυτή του η δυνατότητα το μετέτρεψε στο πιο αγαπημένο εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδων στον κόσμο. Ας φανταστούμε ότι έχουμε ένα αυτοκίνητο στο οποίο μπορούμε να κάνουμε tuning χωρίς να πάμε στο συνεργείο. Απλά βάζουμε τα πράγματα στο πορτ-μπαγκάζ, πατάμε 2-3 κουμπιά και το 10-ετίας Vectra μας έγινε Porsche. Unbeliavable!!!

Το WordPress γεννήθηκε στο μυαλό των Matt Mullenweg, Ryan Boren, Donncha O Caoimh το 2003, σαν b2/cafelog και μέχρι σήμερα χρησιμοποιείτε από το 15% των 1,000,000 μεγαλύτερων website στον κόσμο.

Κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο Packt Open Source CMS Award για καλύτερο CMS τις χρονιές 2007 και 2009

Δυνατότητες WordPress

Χρησιμοποιώντας το WordPress για να φτιάξουμε ένα δυναμικό site, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Και το καλύτερο είναι ότι ακόμα και ένας αρχάριος χρήστης μπορεί να κάνει τις μικροαλλαγές που μπορεί να προκύψουν μόνος του, χωρίς την ανάγκη να απευθυνθεί σε κάποιον επαγγελματία.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες WordPress που είναι Mobile first.

Τι σημαίνει όμως αυτό στην πράξη; Σημαίνει πως σχεδιάζονται με τέτοιον τρόπο ώστε όλες οι σελίδες να φαίνονται τέλεια σε κινητά και τάμπλετ. Έτσι οι επισκέπτες τις σελίδας σας θα έχουν μια μοναδική εμπειρία χρήσης, από όποια συσκευή και εάν επισκέπτονται το site σας, είτε είναι σταθερός υπολογιστής, είτε είναι κινητό τηλέφωνο. Δείτε πόσο σημαντικό είναι αυτό για την Google

Ταχύτητα

Πάντα φροντίζουμε όταν κατασκευάζουμε ένα site να το κάνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερο. Η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας αποτελεί έναν από τους βασικότερα στοιχεία τόσο για την εμπειρία χρήσης των επισκεπτών, όσο και για την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης – SEO.

Προσιτές τιμές

Χρησιμοποιώντας το wordpress για να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας, μας επιτρέπει να κρατάμε το κοστολόγιο σε χαμηλά επίπεδα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο βασικός κώδικας είναι έτοιμος από το wordpress και ελάχιστες αλλαγές χρειάζονται σχετικά με την λειτουργικότητα του ιστότοπου. Έτσι γλιτώνουμε πάρα πολλές εργατοώρες προγραμματισμού, έχοντας την δυνατότητα να παραδώσουμε ένα έτοιμο site σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Παρακάτω θα γίνει μια πιο αναλυτική αναφορά στις τιμές για την κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

STATIC

από 200€

+ ΦΠΑ
 • RESPONSIVE DESIGN
 • ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
 • ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
 • ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ
 • SEO
 • ΕΩΣ 6 ΣΕΛΙΔΕΣ
 • ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΕΛ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

WORDPRESSRecommended

από 300€

+ ΦΠΑ
 • MOBILE FIRST DESIGN
 • ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
 • ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
 • ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ S.E.O.
 • SLIDERS-VIDEO-ΓΡΑΦΙΚΑ
 • GDPR
 • SSL
 • ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΝΕΛ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ
 • ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Η τιμή για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας με WordPress ξεκινάει από 300€ και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε Project. Για να μπορέσουμε να σας δώσουμε μια πιο λεπτομερή  προσφορά…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

600

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου με WordPress

Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτή την εποχή ψάχνουν για νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς και διαμονή σε ξενοδοχεία μέσω διαδικτύου. Έτσι, οι ξενοδόχοι δεν πρέπει να αγνοούν τη σημασία της χρήσης ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο για την προσέλκυση επισκεπτών. Μια ιστοσελίδα μπορεί σίγουρα να βοηθήσει να προωθήσετε την επιχείρησή σας και επιτρέπει στους πιθανούς επισκέπτες να πάρουν μία γεύση από τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας δεν είναι μόνο εντυπωσιακή, πρέπει να είναι και λειτουργική επίσης. Αν θέλεις να δημιουργήσετε μία επαγγελματική ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας χωρίς κανένα πρόβλημα, θα σας βοηθήσουμε να δείξετε την ομορφιά της τοποθεσίας σας, να παρουσιάσετε τα δωμάτιά σας, να παρουσιάσετε τις εγκαταστάσεις και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου σας και να προσφέρετε μία εύκολη μέθοδο για κράτηση δωματίου.

Κατηγορίες ιστοσελίδων που μπορούμε να κατασκευάσουμε

9
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
140
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ PROJECT
100
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Οι ιστοσελίδες αποτελούν σήμερα τον κορυφαίο τρόπο διαφήμισης, ανάδειξης και προώθησης μιας επιχείρησης.

Axioglou G.AXIONSEO
kataskevi istoselidon

Γιατί να μας επιλέξετε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

Μια παροιμία λέει πως αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποια ρεαλιστικά στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.

Για έμενα το βασικότερο είναι η επικοινωνία και η συνέπεια. Οι πελάτες μου έχουν το ελεύθερο να με καλούν στο προσωπικό μου τηλέφωνο, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, και τις περισσότερες φορές το πρόβλημα λύνεται πριν ακόμα κλείσουμε το τηλέφωνο. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες που αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πρέπει να σταλεί email, να το δούνε, να απαντήσουν, να ξανασταλεί email κτλ. κτλ. –  εγώ είμαι λάτρης της αμεσότητας.

Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω πως:

 • Έχουμε καινοτόμες ιδέες και τις συνδυάζουμε άψογα με την τεχνογνωσία μας.
 • Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια. Δεν αφήνεται τίποτα στην τύχη
 • Γνωρίζουμε από Marketing και Seo. Και το λαμβάνουμε υπόψιν όταν κατασκευάζουμε ιστοσελίδες.
 • Οι τιμές μας είναι χαμηλές αλλά οι παροχές μας είναι υψηλού επιπέδου

Συχνές Ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων

Είναι απαραίτητο να έχω ιστοσελίδα;

Μια ερώτηση που απασχολεί πολλούς επιχειρηματίες. Η απάντηση είναι μια και είναι σχετικά απλή: ΝΑΙ

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία είναι τόσο ραγδαίες τα τελευταία χρόνια που αν μια επιχείρηση δεν έχει διαδικτυακή παρουσία κινδυνεύει να μείνει στην αφάνεια. Ακόμα και αν είναι είναι παλιά επιχείρηση, με εδραιωμένο πελατολόγιο, εξακολουθεί να έχει ανάγκη από ένα site, τόσο για να προσελκύσει νέους πελάτες που ψάχνουν στο διαδίκτυο, όσο και για να μην χάσει μερίδιο αγοράς από τους ανταγωνιστές  που θα έχουν ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία.

Μην ξεχνάτε πως με ένα site:

 • Είστε ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο.
 • Υπάρχει αμεσότητα επικοινωνίας
 • Μπορείτε να δώσετε λεπτομέρειες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας  που ο πελάτης θα μπορέσει με την ησυχία του να μελετήσει
 • Αποτελεσματικότερη διαφήμιση της επιχείρησής σας μέσα από πληθώρα ηλεκτρονικών καναλιών

Ποιο είναι το κόστος μιας ιστοσελίδας;

Όταν ρωτάμε πόσο κοστίζει η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι σαν να ρωτάμε πόσο κοστίζει ένα κινητό….

Χρησιμοποίησα το κινητό σαν παράδειγμα γιατί όλοι έχουμε, οπότε είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι η μόνη σωστή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θα ήταν ότι εξαρτάτε. Από την μάρκα, τα χαρακτηριστικά, την μνήμη, την κάμερα κτλ.

Έτσι συμβαίνει και με τις ιστοσελίδες. Το κόστος κατασκευής εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε project. Και η απόκλιση μπορεί να είναι μεγάλη, από 200€ εως 3-4.000€ ίσως και παραπάνω

Η εταιρεία μας έχει όμως κάποιες τιμές εκκίνησης εξαιρετικά χαμηλές ώστε να είναι προσιτή η κατασκευή μιας απλής ιστοσελίδας σε όλους.

Οι τιμές εκκίνησης είναι 200€ για μια απλή στατική ιστοσελίδα και 300€ για ένα site φτιαγμένο σε WordPress.

Πιο πάνω μπορείτε να δείτε τι περιλαμβάνεται σε αυτή την τιμή

Υπάρχει μηνιαίο - ετήσιο κόστος συντήρησης;

Η κατασκευή στατικής ιστοσελίδας δεν έχει απολύτως καμία ανάγκη συντήρησης

Το WordPress από την άλλη έχει συχνές αναβαθμίσεις και ενημερώσεις, τόσο στον πυρήνα του, όσο και στα πρόσθετα του, που καλό θα ήταν να ενημερώνονται, ώστε να είναι πάντα ασφαλές, γρήγορο και βελτιστοποιημένο. Αυτές τις αναβαθμίσεις μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας ή με ένα μικρό ποσό να τις αναλάβουμε εμείς.

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας θα αποτελεί ένα πάγιο ετήσιο κόστος, που συνήθως είναι από 50€ -70€ για τα site με μικρές απαιτήσεις σε πόρους. Ένα μεγάλο eshop με χιλιάδες προϊόντα, και μεγάλη μηνιαία επισκεψιμότητα σαφώς θα χρειαστεί πιο ισχυρό server.

Θα μπορώ να κάνω μόνος μου αλλαγές;

ΝΑΙ

Το WordPress διαθέτει ένα εξαιρετικά εύκολο και φιλικό στην χρήση control panel όπου θα μπορείτε να κάνετε είσοδο ως διαχειριστής και να κάνετε αλλαγές σε κείμενα, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας κτλ.

Παρέχετε εκπαίδευση;

Και Βέβαια.

Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας σας, θα ακολουθήσει εκπαίδευση – εκμάθηση της πλατφόρμας. Θα σταματήσουμε μόνο όταν θα είστε 100% έτοιμος να το χειρίζεστε μόνος σας.

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας

Για άλλη μια φορά η απάντηση είναι ότι εξαρτάται.

Άλλο χρόνο χρειάζεται ένα site παρουσίασης με 3-4 σελίδες και άλλο χρόνο χρειάζεται ένα eshop με 200 κατηγορίες προϊόντων και 3000 προϊόντα.

Γενικά όμως για ένα απλό site wordpress χρειαζόμαστε περίπου μια εβδομάδα και για ένα eshop 15-20 μέρες

Γίνονται ευκολίες πληρωμής;

ΝΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Αντιλαμβανόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες που έχει η εποχή μας, γιαυτό και εμείς από την μεριά μας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Για να ξεκινήσουμε χρειαζόμαστε 20-30% προκαταβολή και τα υπόλοιπα μπορούν να τακτοποιηθούν σε δόσεις.